MTB Jeugd

Home » MTB Jeugd

Mountainbiken voor de jeugd

Springen over schansen, schuin door kuipbochten en snelle afdalingen. Maar ook het houden van balans en controle over je fiets. Spreekt dit jou aan? En ben je 8 jaar of ouder? Dan is mountainbiken bij de MTB Jeugd van de Dobberieders misschien wel wat voor jou.

Bij de jeugdafdeling van de Dobberieders trainen wij, met uitzondering van de schoolvakanties, iedere zondagochtend van 09.30u tot 11.00u. De verzamelplaats is de parkeerplaats bij Sportcentrum Wenakkers aan de Randweg 3 in Zuidlaren. Wij hebben 4 groepen die worden getraind door enthousiaste en ervaren trainers. Tijdens de trainingen leer je de fijne kneepjes van het mountainbiken. Dit doen we op verschillende manieren. Zo organiseren wij bijvoorbeeld BikeSkills-examens, gaan we naar andere routes in de buurt, en doen we mee met toertochten. Bij alle activiteiten staat het samen plezier maken voorop!

Proeftraining
Ben je al enthousiast geworden? Kom een keer vrijblijvend proeftrainen! Een mountainbike en helm kun je dan van ons lenen. Proef een paar keer de sfeer en ontdek of jij straks een nieuw Dobberieders jeugdlid gaat worden!

Leeftijd
Vanaf 8 jaar kun je je aanmelden als jeugdlid. Het jeugdlidmaatschap kun je houden tot je 18 jaar oud wordt.

Meer weten?
Wil je meer weten of heb je vragen? Mail dan naar jeugd@dobberieders.nl.

Lid worden?
Download dan het aanmeldformulier en stuur deze op.

Agenda

  • Geen agendapunten
  • F.T.C. Dobberieders

    Met 230 leden is FTC (Fiets Toer Club) Dobberieders een middelgrote vereniging, die opgericht is in 1981 en aangesloten bij de NTFU (Nederlandse Toer Fiets Unie). Ons doel is het toerfietsen in de meest brede zin van het woord.