ATB Jeugd - Programma

Home » ATB Jeugd » Programma

Programma

Voorafgaand aan elk seizoen wordt er een jaarplanning gemaakt. Dit is het programma waarin alle activiteiten voor dat seizoen staan vermeld. Zo weet je aan het begin van seizoen precies welke activiteiten wanneer plaatsvinden. Denk hierbij aan mountainbike uitstapjes naar ander ATB parcours in Noord-Nederland, deelname aan veldtoertochten, algemene clubactiviteiten en trainingen. De trainingen zijn er op gericht alle benodigde ATB vaardigheden aan te leren. Soms in spelvorm, soms meer competitief. Maar altijd met enthousiasme en plezier. Per seizoen zijn er ongeveer 32 zondagen dat er een mountainbike activiteit plaatsvindt.

Je wordt getraind door enthousiaste en ervaren trainers en mountainbikers. Van iedere deelnemer word vooraf het niveau bepaald. Op basis hiervan word je in een groep ingedeeld. Zo kan iedereen op zijn of haar niveau meedoen met de trainingen.

Wanneer en waar?

Het seizoen loopt van half september tot en met half juni. Tijdens de schoolvakanties zijn er geen trainingen. De mountainbike trainingen vinden iedere zondagmorgen plaats van 9.30 tot 11.00 uur. De verzamelplaats is bij Sportcentrum Wenakkers (Kantine ZFC), Randweg 3 in Zuidlaren.

Jaar Programma:

Voor het aankomende jaar heeft de jeugdcommissie weer een aantrekkelijk programma samengesteld. Dit jaar Programma kan hier gedownload worden: Jaarplan Dobberieders jeugd 2020-2021

Activiteiten

Agenda

F.T.C. Dobberieders

Met 230 leden is FTC (Fiets Toer Club) Dobberieders een middelgrote vereniging, die opgericht is in 1981 en aangesloten bij de NTFU (Nederlandse Toer Fiets Unie). Ons doel is het toerfietsen in de meest brede zin van het woord.