De meerdaagse commissie had voor begin september een meerdaagse ATB-gebeuren bij Brilon in Sauerland gepland. In de toekomst zal dat vast nog wel weer eens op de agenda komen, maar voor dit jaar willen we naar een kortere versie in het Teutoburgerwoud en wel op vrijdag, zaterdag en zondag 27, 28 en 29 september.

Als verblijfslocatie voor twee nachten proberen we de Jugendherberge Tecklenburg.De bedoeling is, dat we vrijdagmorgen om 8.30 uur vertrekken, zodat we die dag nog een flinke tocht kunnen maken. Op zaterdag hebben we de hele dag ter beschikking en op zondagmorgen is er ook nog een flinke rit mogelijk. In die drie dagen kunnen we grote delen van de Hermannsweg wel gereden hebben.

Zo gauw we het aantal deelnemers weten zullen we locatie en vervoer regelen en een kosten berekening maken. Dinus is redelijk bekend in het gebied en zal routes voorbereiden. (Er staan er trouwens heel wat op internet.)

Opgeven voor dit gebeuren kan tot 20 augustus as. via app, telefoon, mail bij Dinus Vos, 06-10852103 – dinusvos@gmail.com of vos.e@online.nl.

Groeten,

Dinus Vos en Henk Baron.

F.T.C. Dobberieders

Met 230 leden is FTC (Fiets Toer Club) Dobberieders een middelgrote vereniging, die opgericht is in 1981 en aangesloten bij de NTFU (Nederlandse Toer Fiets Unie). Ons doel is het toerfietsen in de meest brede zin van het woord.