Op zondag 27 maart hebben wij een “wisseling der seizoenen” gepland. We starten om 09.00 uur vanaf camping de Vledders. De jeugd start zoals gebruikelijk om 09.30 uur vanaf de parkeerplaats van FC Zuidlaren.
Je mag ook een introducé meenemen! Dus ken je iemand die graag een keer mee wil fietsen, op de racefiets of mountainbike, neem hem of haar dan mee! Het maakt niet uit of het nu om de buurman, vriendin, oom, collega gaat. Iedereen is welkom. Een eigen fiets en helm is uiteraard wel nodig.
Om een beeld te hebben hoeveel mensen er mee willen doen is het wel van belang om je van te voren in te schrijven. Je kan je aanmelden door een e-mail te sturen naar secretaris@dobberieders.nl. Geef daarbij ook aan als je een introducé meeneemt.

F.T.C. Dobberieders

Met 230 leden is FTC (Fiets Toer Club) Dobberieders een middelgrote vereniging, die opgericht is in 1981 en aangesloten bij de NTFU (Nederlandse Toer Fiets Unie). Ons doel is het toerfietsen in de meest brede zin van het woord.