Vanaf woensdag 28 juli wordt een vaste MTB trainingsavond voor volwassen leden georganiseerd. Doelgroep voor de trainingen zijn Dobberieders die hun technische vaardigheden op de mountainbike willen verbeteren. Zo verspil je minder energie, bouw je meer zelfvertrouwen op en kun je het technische niveau optimaliseren om de steeds uitdagender wordende mountainbikeroutes te kunnen trotseren.

De trainingen worden verzorgd door Jan Willem van Toor en/of Herrick Poelman en duren ongeveer een uur tot anderhalf uur.

Wanneer: elke woensdagavond (tot omzetten van de klok naar wintertijd)
Hoe laat: 19.00 uur
Waar: Dobberieders verzamelpunt bij het clubgebouw van FC Zuidlaren

F.T.C. Dobberieders

Met 230 leden is FTC (Fiets Toer Club) Dobberieders een middelgrote vereniging, die opgericht is in 1981 en aangesloten bij de NTFU (Nederlandse Toer Fiets Unie). Ons doel is het toerfietsen in de meest brede zin van het woord.